Català | Castellano | English

Difusor2007 - Difusor stencil meeting

Barcelona 29 Juny - 1 Julol 2007

Artistes

Aquesta és la llista dels artistes més significatius confirmats fins al moment. Es va actualitzant a mida que la gent ens va contactant. Si vols participar, escriu-nos!

Tots els artistes ordenats per nom

 BANDIT

BANDIT

Altea

Un guiri de Bèlgica que le gusta españa, hace 2 años en las calles españolas.
camera  Algunes fotos de BANDIT
link Web BANDIT

-sten-

-sten-

Roma

-sten- és el padrí del "hole school" (mitja tinta stencil) i dels "spaghetto stencil" (plantilla realitzada amb línies). Vaig començar fa 6 anys amb Lex. Ara treballo al costat de Lex i Lucamaleonte i amb ells organitzem cada any l'international poster art.
camera  Algunes fotos de -sten-
link Web -sten-

237 project

237 project

Córdoba

237 usa normalment plantilles, adhesius i cartells, encara que qualsevol format és bo per decorar els carrers. Crec que es tracta d'això, de fer els carrers més bonics, mes divertits. Es poden expressar idees o simplement crear imatges de lliure interpretació, només per crear sensacions a la gent... el missatge és a l'acció...
camera  Algunes fotos de 237 project
link Web 237 project

5211krú

5211krú

karcelona

per amor a l'art
camera  Algunes fotos de 5211krú
link Web 5211krú

6lex

6lex

Paris

Acostumo a pintar gent, caràcters i retrats, utilitzant fotografies que representen parents, personatges de pel·lícules, herois polítics o gent simplement desconeguda. M'agrada barrejar aquests caràcters escollits per crear les meves escenes, i també localitzar-los a més a més amb les plantilles dels meus companys de WCA!
camera  Algunes fotos de 6lex
link Web 6lex

A.L.TONY

A.L.TONY

Paris

Vaig començar amb les trepes després de la revolució portuguesa; un dels meus temes preferits és el de músics de Rock'n Roll i Jazz.
camera  Algunes fotos de A.L.TONY

Andy Sinboy

Andy Sinboy

Bucarest / Madrid

És un autònom il·lustrador, escriptor i artista de carrers. Intenta utilitzar classes diverses de mitjans de comunicació en el seu treball; trepes, adhesius, pintura, sang, suor i Johnnie Walker. També li agrada convertir escombraries que troba als carrers, normalment torna a casa amb alguns taulóns de fusta pixats per a un projecte futur. Infern Sí!
camera  Algunes fotos de Andy Sinboy
link Web Andy Sinboy

Artiste-Ouvrier

Artiste-Ouvrier

Hamburg

Sóc francès però visc aquí a Hamburg. treballo amb trepes des del 1995 la meva primera exposició amb el nom Artiste-Ouvrier va ser el 2002. El 2005 vaig crear la universitat lliure de les trepes que es diu WCA free university of stencil art.
camera  Algunes fotos de Artiste-Ouvrier
link Web Artiste-Ouvrier

Aulalas

Aulalas

Paris

He estat pintant amb trepes 2 anys per París. Els meus temes són molt diferents.
camera  Algunes fotos de Aulalas
link Web Aulalas

borbo

borbo

Barcelona

Buscar espais entre els ja construïts de la ciutat i poder deixar una espurna pels carrers. Petits senyals, ornaments, objectes perduts del seu lloc.
camera  Algunes fotos de borbo
link Web borbo

Bruno

Bruno

Barcelona

Sóc dissenyador i il·lustrador, estudio a la massana al raval, treballo amb stencil fan uns anys... m'encanta pintar al carrer!
camera  Algunes fotos de Bruno
link Web Bruno

BTOY

BTOY

Barcelona

"En casa de plantillero, cutter de palo"
camera  Algunes fotos de BTOY
link Web BTOY

Bualha

Bualha

Zaragoza

Quan els porcs volin, les plomes sobren, les celles es dobleguen i els esparis s'enganxen a les plantilles.
camera  Algunes fotos de Bualha

Capitán Maní

Capitán Maní

Palma de Mallorca

Plantilles per demostrar que encara hi ha vida davall el ciment i fotografies a Schhh per donar constància d'aquest fet.
camera  Algunes fotos de Capitán Maní
link Web Capitán Maní

coolture

coolture

Barcelona

Des del 2004, pintant a embranzides per Barcelona i altres llocs.
camera  Algunes fotos de coolture
link Web coolture

Delilah

Delilah

Liverpool

Delilah, fan estimat de l'equip d'ESD, és comès a facilitar la creativitat en altres. Per sempre vehement sobre trepes i qualsevol classe d'art de carrers fins i tot quan altres podrien pensar que estigui més interessada en nois i cervesa? només no pot batre la mossegada que Delilah dóna.
camera  Algunes fotos de Delilah

Devir

Devir

Lisboa

etim: del llatí devenir "descendir", "arribar a". (Verb): Sentit habitual: 1. passar d'un estat a un altre. 2. Canvis (Substantiu). Sentits habituals. 1. Fet, o alguna cosa, condicionada pel temps. 2. series de canvis. 3. principi generador de canvis. Metafísica: 1. a Heràclit: teoria universal de l'esdevenir -res resta igual, tot està subjecte al canvi perpetu. 2. a Aristòteles: actualització de la potència. 3. a Hegel: el tercer moment de la lògica de l'ésser que vincula dialècticament el ser i el no ser.
camera  Algunes fotos de Devir
link Web Devir

Dier / Vota Dier

Dier / Vota Dier

Madrid

Les seves accions normalment tenen a veure amb la modificació publicitària, la "guerrilla de la comunicació" i el Graffiti.
camera  Algunes fotos de Dier / Vota Dier
link Web Dier / Vota Dier

dildosociety

dildosociety

Parma

no parlàvem massa fins que començàrem a veure la realitat en blanc i negre el 2003.
camera  Algunes fotos de dildosociety
link Web dildosociety

Doctor H

Doctor H

Paris - Brussels

Sóc francès però vivint a Brussel·les, Bèlgica, fent plantilles, adhesius, posters... Gran part del meu treball està inspirat per la música negra i cultura...
camera  Algunes fotos de Doctor H
link Web Doctor H

dolk

dolk

Bergen

Converses brutes, pintures brutes, olors brutes.
camera  Algunes fotos de dolk
link Web dolk

Don Silencio

Don Silencio

Copenhague

Expressió lliure a qualsevol superfície. Pintant, encolant, gargotejant i més enllà. Quadres, carrers amunt i avall. Horitzons nous i memòries passades. Una tros petit de llibertat, tots els dies...
camera  Algunes fotos de Don Silencio
link Web Don Silencio

DOPPELSTERN

DOPPELSTERN

Wien - Paris

Vaig descobrir les plantilles a Madrid el 2003 i vaig començar fa 1 any a tallar plantilles amb is bach. Ara pinto també amb els del grup WCA.
camera  Algunes fotos de DOPPELSTERN

Dr. Hofmann

Dr. Hofmann

??

Dr. Hofmann és un projecte que, prenent com a punt de partida el nom del descobridor del LSD i els viatges psicodèlics, viatja pel món intervenint tot tipus d'espais mitjançant plantilles, posters de gran format, adhesius, etc.
camera  Algunes fotos de Dr. Hofmann
link Web Dr. Hofmann

eight bit

eight bit

Dead City

És un il·lustrador des de Gran Bretanya - un nen dels anys 80, criat salvatge per un gegant llapis i una recollida de vídeos desagradables...
camera  Algunes fotos de eight bit
link Web eight bit

einsamkeit

einsamkeit

Madrid

... la solitut segueix plovent-me.. Pinto i escolto un crit sense so, apagat per la desesperança. Algú em va preguntar per el color de l'esperança..., és negre, pero no és el seu color, és el negre del buit. Ara m'en adono... ... les meves r ruïnes també son les teves runes.
camera  Algunes fotos de einsamkeit
link Web einsamkeit

ELCESK

ELCESK

Rubi

Artivista Gràfic, Popsurrealista. Busca l'inspiració a la muntanya, molts cops el podràs trobar escalant alguna paret de Montserrat. O decorant algun mur de l'area metropolitana, o sigui que es molt possible que sempre el vegis d'esquenes. :P
camera  Algunes fotos de ELCESK
link Web ELCESK

epsylon point

epsylon point

Issy les moulineaux

Vaig començar pel grafit el 79... i el 84 amb trepes després d'estudis d'arts en foto ... i ara treballo en tots els suports, paret ,tables, lavabos etc... i m'agrada
camera  Algunes fotos de epsylon point

Esper

Esper

Stoke, Trent

Creador de Aerosol Army. Plantilles, adhesius i cartells principalment de models 3D d'Aerosoldiers (robots) fets de difussors d'aerosols i unes altres eines que estergeixen. Inspirat per disseny gràfic, logos i idiogrames. Membre etern del col·lectiu ESD, junt amb el gran Akiro, Dr3w, Eight-Bit i Fremantle.
camera  Algunes fotos de Esper
link Web Esper

Excusado Printsystem

Excusado Printsystem

Bogotà

(a.k.a. RatsonRop) Sistemes d'impressió de distribució fortuïta // Fanzines + stencils + Stickers + Posters + Exposicions Col·lectiu d'intervenció urbana, Front gràfic Independent o agents exterminadors dels problemes que afecten la sanitat gràfica. Creadors de Desfase, mostra internacional de streetart a Bogotà. EXCUSADO PROTEGEIX LES VOSTRES MENTS.
camera  Algunes fotos de Excusado Printsystem
link Web Excusado Printsystem

EZP

EZP

Paris

Vaig començar amb els graffitis al voltant del 1986 i continuo de llavors ençà.... Les meves primeres trepes són des del 1988 : M'agraden de colors. Principalment pinto cares estranyes i déus d'Índia (ganesh, kali, hanuman...) Gaudeixo pintant i col·laborant amb grafit i artistes de trepa i fer-ho tan inesperat com possible...
camera  Algunes fotos de EZP
link Web EZP

FK

FK

Brighton

Trepes, Adhesius, Poster, Tela i tot per afegir color a vides de les persones.
camera  Algunes fotos de FK
link Web FK

FKDL

FKDL

Paris

El meu univers conté molts personatges en blanc i negre reflexe de la actual societat.
camera  Algunes fotos de FKDL
link Web FKDL

Fragil

Fragil

Barcelona

lluitar contra el gris mort i/o el blanc pànic, que cada dia s'estén mes per la ciutat. Intento enviar a la gent el meu propi missatge, la major part de vegades anecdòtic, que sol pretén sorprendre, alterar la monotonia diària. Obrir una porta a la imaginació a l'inusual.
camera  Algunes fotos de Fragil
link Web Fragil

fremantle

fremantle

Paris

M'agrada donar cares d'estrangers a les parets, m'agraden les trepes intricades i grans, m'agrada sotmetre una vista diferent als que passen.
camera  Algunes fotos de fremantle
link Web fremantle

Frito

Frito

Bilbao-Bizkaia

Plantilla com a forma d'expressió d'idees i sentiments. Motivacions polítiques fent servir l'humor en forma de vaselina.
camera  Algunes fotos de Frito
link Web Frito

G.I.GIO

G.I.GIO

Milano

Pinto des de fa 4 anys i he provat moltes maneres d'explorar les meves gràfiques: manifestos, skate, samarretes, adhesius i tantes altres coses sense mai trobar-li un context, fins que no he descobert el mur.
camera  Algunes fotos de G.I.GIO
link Web G.I.GIO

Garló

Garló

Palma de Mallorca

Garló, il·lustrador mallorquí. Després de més d'una dècada a la recerca d'estètiques i missatges en espais públics i no públics, urbans i no urbanos... segueix sense trobar regles ni censures a la seva obra. Qualsevol material, tècnica i suport són vàlids.
camera  Algunes fotos de Garló
link Web Garló

Horna

Horna

Barcelona

Horna és un creador urbá de Barcelona que s'expresa mitjanzant la propaganda que ell mateix genera. Ja sigui amb plantilles, adhesius, posters, ninots o accions al carrer crea les seves propies campanyes en les que qui manupula i es ven és ell.
camera  Algunes fotos de Horna
link Web Horna

Hutch

Hutch

Brighton

Treballo amb plantilles i serigrafía, adhesius, samarretes i parets i només sóc motivat per dones en totes les seves formes i mides.
camera  Algunes fotos de Hutch
link Web Hutch

Invisible Monkey

Invisible Monkey

The Netherlands

Estudiant de disseny gràfic a qui encanta el resultat brut de les plantilles. M'encanten les camises de disseny i també veure els meus dits coberts en pintura d'esprai de tant en tant.
camera  Algunes fotos de Invisible Monkey
link Web Invisible Monkey

is Bach

is Bach

Paris

Vaig tallar les meves primeres plantilles quan vaig anar a viure Madrid el 2003. Des de llavors segueixo a Paris on visc ara. Formo part de la WCA.
camera  Algunes fotos de is Bach
link Web is Bach

K9 xxx

K9 xxx

Lisboa

Reestil de mobiliari urbà...
camera  Algunes fotos de K9 xxx
link Web K9 xxx

killemal

killemal

Timisoara

Només faig trepes o posters.
camera  Algunes fotos de killemal

Kimo Osuna

Kimo Osuna

Sabadell

Sóc Kimo Osuna, dibujant, animador, grafitero i plantillero que porta gargotejant des que té ús de raó i pel que sembla no té intenció de parar. Ment inquieta que busca contínuament noves vies de coneixement artístic i vital.
camera  Algunes fotos de Kimo Osuna
link Web Kimo Osuna

kostar

kostar

Liège

Trepes i activitats amb sprays, tela, adhesius, poster i roba.
camera  Algunes fotos de kostar
link Web kostar

la Belette

la Belette

Paris

Treballo amb plantilles, linocut, pintura i qualsevol cosa que descobreixi i m'agrada.
camera  Algunes fotos de la Belette
link Web la Belette

La Signe

La Signe

Paris

Trobava pintant en una paret amb esprai durant el 1985 i amb trepes durant el 1986. Una paret en una àrea interessant per pintar per la seva textura i dimensions. Com una pàgina blanca gran per utilitzar.
camera  Algunes fotos de La Signe

LASZLO

LASZLO

Paris

Està inspirat per cartells de pel·lícula de série b, cultura d'explosió i r'n'r com a pin up, lluita lliure, robots, monstres, geishes... lliure com el vent que només fa al que vol depenent de la inspiració que té. Treballa en tela, als carrers amb plantilles i impressions. De vegades treballa en impressions amb boc, fotògraf.
camera  Algunes fotos de LASZLO
link Web LASZLO

Lex

Lex

Roma

Lex va començar amb -sten- fa 6 anys a fer stencils pel carrer. Practica la "hole school" (mitja tinta stencil) i també els multilayer stencil. A Roma treballa molt al costat de Lucamaleonte i -sten-.
camera  Algunes fotos de Lex
link Web Lex

ludzik, Wx2 / Taki Myk

ludzik, Wx2 / Taki Myk

Warsaw

Treballo amb trepes de de fa uns quants anys. Ara tinc entre mans diferents projectes: un és simple, fàcil de reconèixer fins i tot des de molt lluny. El segon és centrat en detall, les trepes es basen en les meves pròpies fotos, moltes capes, buscant alguns efectes nous. Ara estic molt implicat en la promoció d'aquesta tècnica, organitzant tallers i demostracions.
camera  Algunes fotos de ludzik, Wx2 / Taki Myk
link Web ludzik, Wx2 / Taki Myk

M,val

M,val

Rennes

encolant plantilles...
camera  Algunes fotos de M,val
link Web M,val

M-CITY

M-CITY

Gdynia

M-city és, en primer lloc, un joc amb la forma i l'espai de la ciutat. Plantilles retallades amb fàbriques, edificis, vehicles i gent que poden col·locar-se en àrees de ciutats, amb les quals s'integren. És una oportunitat de donar forma a la ciutat lliurement, com un duplicat del que ja existeix, com un comentari sobre el que l'envolta, o com la teva pròpia interpretació. En tots els casos, l'estètica en blanc i negre és clarament present.
camera  Algunes fotos de M-CITY
link Web M-CITY

Marybel

Marybel

Paris

Vaig començar a fer trepes policromàtiques fa 4 mesos amb Artiste Ouvrier com professor. Treballo de les fotografies que feia durant els meus viatges a Sud-àfrica, Kenya i Tanzània. Aquesta vegada, la majoria d'elles són animals i gent com els Masaï.
camera  Algunes fotos de Marybel
link Web Marybel

masssoud

masssoud

Paris

Estergint des de 2003, començava amb trepes de cotxes i llavors del caràcter de massoud, mort abans de l'esdeveniment de 9-11. Les inspiracions vénen de l'ambient gràfic i d'uns quants viatges als EUA i Xile.
camera  Algunes fotos de masssoud

Milca

Milca

Paris

Vaig començar a estergir fa dos anys però dibuixo, pinto i esculpeixo des de sempre. M'agrada la idea de crear alguna cosa en un país diferent que el meu.
camera  Algunes fotos de Milca
link Web Milca

MIR

MIR

??

Per a mi és important donar un pensament sobre una necessitat de canvi de direcció als espectadors al carrer si les coses milloraran.
camera  Algunes fotos de MIR
link Web MIR

Mosko et associés

Mosko et associés

Paris

Des de fa més de quinze anys 'Mosko et associés' generen una pintura animalísta policroma principalment sobre els murs de París.
camera  Algunes fotos de Mosko et associés
link Web Mosko et associés

Mr Case

Mr Case

Barcelona

Estic dessenvolupant un pla per dominar el món, les plantilles son només una petita part de la meva estratègia maquiavélica. Quan arrivi el dia, tots sereu esclaus dels meus robots clons.
camera  Algunes fotos de Mr Case
link Web Mr Case

mr. C@$H

mr. C@$H

Diest

Sóc un pintor i només treballo amb trepes i spraycanz. He estat fent això una estona, ara. Treballo amb (boniques) noies i realment m'agrada combinar-ho amb estructures (orgànic i industrial) el meu treball és bastant colorit...
camera  Algunes fotos de mr. C@$H
link Web mr. C@$H

Nine

Nine

A Coruña

Últimament em dedico una mica més a composicions d'elements que van formant un conjunt general, colors, formes, texts, que contenen mil detalls, encara que també m'agraden a mida real.
camera  Algunes fotos de Nine
link Web Nine

Olivia

Olivia

Barcelona

Vaig començar a fer street art per lligar amb Mr Case (i ho vaig aconseir)
camera  Algunes fotos de Olivia
link Web Olivia

orticanoodles

orticanoodles

Milano

Hola el meu nom és orticanoodles!
camera  Algunes fotos de orticanoodles
link Web orticanoodles

Papy Microgramm

Papy Microgramm

Paris

Adhesius fets a mà fets amb trepes i llapis! Papy Microgramm és un caràcter que estem buscant, basat en el caràcter Achab a Moby Dick... escrivim una mica de text, fem associació d'idees, música , paraules i imatge per crear una vista de qui Papy pot ser i pensar...
camera  Algunes fotos de Papy Microgramm
link Web Papy Microgramm

pi

pi

Dublin

Les pintades maníacs de Pi a les parets de Dublín han pres moltes formes. Estenent-se de trepes, adhesius, posters i gargoteja. Principalment motivat per producte químic induït de trapelleria, el seu medi favorit són les trepes. Els seus temes favorits inclouen, dones, sexe, política i qualsevol cosa que sigui el carro popular del minut.
camera  Algunes fotos de pi
link Web pi

Pixal Parazit

Pixal Parazit

Paris

Pintor artista en particular en l'àrea d'art de carrers i participant en projectes artístics europeus.
camera  Algunes fotos de Pixal Parazit
link Web Pixal Parazit

Protect Iorself 157

Protect Iorself 157

Viana do Castelo

157 - Element Original de Narcòtic ; Iorself Enfoqui's Viciosament a l'Èxtasi ; Víctimes d'Efectes Secundaris Eclipsats en Malsons
camera  Algunes fotos de Protect Iorself 157
link Web Protect Iorself 157

Pure Evil

Pure Evil

San Francisco - London

L'Antropomorfisme Apocalíptic del Pure Evil Bunny és produïa a San Francisco estrenada a Londres. El seu original gothic pop està inspirat pel death metal , rock zombis i vampirs d'estudi de casa a tot arreu. El seu treball es pot veure en ciutats a escala mundial..
camera  Algunes fotos de Pure Evil
link Web Pure Evil

Purple Dog Crew

Purple Dog Crew

Montevideo

Els nostres treballs parteixen d'un "artivisme positiu" que busca potenciar els sentits en una fusió entre els elements urbans i la naturalesa. El resultat són composicions orgàniques que juguen amb mides desproporcionades i textures diferents.
camera  Algunes fotos de Purple Dog Crew
link Web Purple Dog Crew

RaspouTeam

RaspouTeam

Paris

És una Poch'War, Bombardeig és la resposta
camera  Algunes fotos de RaspouTeam
link Web RaspouTeam

RIPO

RIPO

New York - Barcelona

L'art ha d'interaccionar amb la vida i l'hem d'utilitzar per recuperar els nostres carrers i les nostres vides. Necessitem qüestionar què hi ha al voltant de nosaltres i per què i en el fons crea alguna cosa per a nosaltres mateixos. I viatge quan sigui que possible.
camera  Algunes fotos de RIPO
link Web RIPO

Rnstncil

Rnstncil

Valencia

Porto poc temps fent plantilles i gaudeixo bastant amb això, i crec que serà un bon moment per conèixer gent i passar una bona estona, SALUTACIONS.
camera  Algunes fotos de Rnstncil
link Web Rnstncil

RUR

RUR

Charleroi

Faig plantilles sobre cartells, adhesius, parets.... Estic influït per la ciència ficció, música Electrònica i Industrial, parlant d'espai, futur, mèdis, totalitarisme, robots... M'encanten els robots! Estic fent propaganda a favor de la seva revolució, influït pel treball de Karel Capek.
camera  Algunes fotos de RUR
link Web RUR

Saddo

Saddo

Bucharest

Totes les trepes que he fet han sigut per una raó... campanya per a nens, en contra d'alguna cosa...
camera  Algunes fotos de Saddo
link Web Saddo

SAM3

SAM3

Madrid

Artista interdisciplinar que treballa principalment al espai públic.
camera  Algunes fotos de SAM3
link Web SAM3

schhh

schhh

Barcelona

Pintant i fent fotos de plantilles per la web de schhh.
camera  Algunes fotos de schhh
link Web schhh

SICH

SICH

Paris

Vaig començar desviant tanques publicitàries de 4x3m amb cares estilitzades. Avui els meus cartells es canvien a cares pintades de celebritats a cares blanc i negre amb una dent d'or, enganxat a façanes d'edificis. Tots ells diuen siiiiiiich!
camera  Algunes fotos de SICH
link Web SICH

SNUB

SNUB

Brighton

SNUB AGRADA: Pintar, adhesius, trepes, robots i cervesa. SNUB ODÍA: L'absència del damunt i la policia.
camera  Algunes fotos de SNUB
link Web SNUB

SONOS

SONOS

Barcelona

Combinació de diverses tècniques plàstiques que busquen la transformació colorista i utòpica de la ciutat contemporània.
camera  Algunes fotos de SONOS
link Web SONOS

SP38

SP38

Berlin

Soc francès però visc a Berlin. Pinto com una màquina còpia humana, uso només 4 colors per simplificar missatges de cites de poesia urbana més antidepresiva i moviment... Estic treballant per la "glob'artisation"
camera  Algunes fotos de SP38
link Web SP38

Spencer

Spencer

Brussels

Principalment faig trepes de cares, de pel·lícules (Eraserhead, The Thing, Texas Chainsaw massacre, Trust,... ). També faig cartells i adhesius (però sempre amb trepes). M'agraden les trepes multicapes.
camera  Algunes fotos de Spencer
link Web Spencer

spliff

spliff

Paris

Propaganda anartista, fa servir la llibertat d'expressió per activar alguns canvis radicals.
camera  Algunes fotos de spliff
link Web spliff

target

target

Lisboa

Segueixo sense tenir ni idea de perquè faig això... potser ytu sabs alguna cosa...
camera  Algunes fotos de target
link Web target

Trepax

Trepax

Barcelona

Ara fa uns 20 anys vaig muntar el grup TREPAX de plantilles amb el meu bon amic Frank, A mitjans dels 80 i tot els 90 vem flitar plantilles amb els nostre dibuixos per a tota Barcelona.
camera  Algunes fotos de Trepax
link Web Trepax

UNDEAD999

UNDEAD999

Málaga

Intento sempre combinar idees originals amb critica social i política de forma imaginativa i sense cap limiti creatiu o de qualsevol altre tipus.
camera  Algunes fotos de UNDEAD999
link Web UNDEAD999

Vhils

Vhils

Margem Sul, Lisboa

plantilles gegants...
camera  Algunes fotos de Vhils
link Web Vhils

Werens

Werens

Sabadell

Werens, ha estat molt actiu en l'àmbit artístic dins i fora de Catalunya des de fa uns vint anys, i al llarg d'aquesta trajectòria ha desenvolupat àmpliament el graffiti. Tot i que és inevitable relacionar-lo amb la pintura mural, també ha treballat altres camps com el disseny gràfic o les projeccions audiovisuals...
camera  Algunes fotos de Werens
link Web Werens

XPOME (CHROME)

XPOME (CHROME)

Sofia

Els meus treballs són principalment sobre tipografia i altres estils de lletres, però també trepes, escultures (models)
camera  Algunes fotos de XPOME (CHROME)
link Web XPOME (CHROME)

YATUSABES

YATUSABES

Madrid

si voleu clasificarme, molt bé. Jo això ho faig perque m'agrada, no per moda. Porto tant amb això que és la meva forma de vida yatusabes. tickers-stencil-propaganda y el que s'em acudi.
camera  Algunes fotos de YATUSABES
link Web YATUSABES

 

unmicroclima